Welkom op mijn website waar je kunt lezen over mijn activiteiten als kunstcoach, kunstadviseur, spreker en copywriter.

Je kunt bij mij terecht voor al je kunstvragen, of je nu een kunstenaar bent die zich verder wil professionaliseren, een ervaren of beginnende verzamelaar, een twijfelende ontzamelaar of iemand die zich verantwoordelijk voelt voor de culturele erfenis van een dierbare.

Ik geef je graag advies waarbij ik kan putten uit meer dan dertig jaar ervaring in de kunstwereld, een groot, (inter)nationaal netwerk en natuurlijk alle kennis die staat in ‘Ontroerend goed: van kunst kijken naar kunt kopen’ (Meulenhoff, 2018), een kunstboek dat ik samen met mijn echtgenoot Oscar van Gelderen heb geschreven voor iedereen die van kunst houdt en geïnteresseerd is in het reilen en zeilen van de kunstwereld.

Onder ‘agenda’ staan de kunstbeurzen waarmee ik samenwerk of die ik vanuit mijn werkzaamheden voor Art Rotterdam en Unseen bezoek.

Voor informatie (o.a. over tarieven) en het maken van afspraken kun je me bellen/appen op +31 6 81352448, mailen of contacten via Instagram en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Manuela

Afbeelding: Stef Nagel Schilderij: Loes Koomen